Esdeveniments

Organitzam un conjunt d’esdeveniments, alguns són pels infants i d’altres per participar tota la família.

Patges i xocolatada

Abans de les festes de nadal organitzam la venguda dels patges reials a l’escola per tal de que els infants puguin fer arribar les seves cartes als reis d’orient.

També feim una xocolatada i convidam a tots els infants i els mestres a una tassa de xocolata amb coca de nadal.

Fogueró de Sant Antoni

Per les festes de Sant Antoni feim un fogueró on tots els membres de l’APIMA podem anar a torrar un botifarró i troç de llengonissa i gaudir de l’ambient de Sant Antoni.

Disfresses

Per carnestoltes contractam un grup d’animació pels infants més petits d’educació infantil i un DJ pels més grans, els quals animen els nins que van disfressats.

 

 • Conferències 2016 2017

  Eines digitals per a mares i pares

  El proper dimecres dia 16 de novembre a les 19:00 al Club Pollença hi ha la primera conferència del cilce de conferències per a pares i mares que hem organitzat des de les APIMAS del municipi amb col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i el col·legi oficial de pedagogia i psicopedagogia de les Illes Balears. La… Seguir llegint »

 • Fogueró Sant Antoni

  Fogueró Sant Antoni 2016

  Degut a les condicions meteorològiques es posposa el fogueró a divendres dia 22 de gener a partir de les 19:30   Una vegada acabades les festes de Nadal continuam amb les de Sant Antoni. Per això, hem organitzat el tradicional fogueró, serà el divendres dia 15 de gener a partir de les 19:30 al pati… Seguir llegint »

 • recollida_material_escolar_th

  Recollida material escolar

  Aquest nadal, els serveis socials de Pollença vol recollor material escolar en bon estat (motxiles, carpetes, bolígrafs, pinturetes,…) per repartir entre els que més ho necessiten ja que s’han detectat mancances importants. L’AMIPA de Joan Mas vol col·laborar promoguent una campanya solidària per recollir material escolar en bon estat per a aquestes famílies que es… Seguir llegint »

 • Loteria de Nadal

  Loteria Nadal. Si ens toca…

  Com ja vàrem fer l’any passat enguany hem tornat a fer participacions pel sorteig de Nadal. Ai si toca!!! Podeu comprar les vostres paperetes a l’oficina de l’AMIPA els divendres de les 8:35 a les 9:00 o en qualsevol moment als membres de la junta. Si ens toca…!!!!

 • Foto del grup a les lleones del Born.

  D’animalons i llegendes ciutadanes!!

  Tal i com es va anunciar, ahir diumenge dia 15 de març es va organitzar una excursió per descobrir la fauna urbana de Ciutat i de passada algunes de les llegendes que conformen la seva història. Cal agrair a Joan Carles Palos la seva dedicació i coneixements, que va fer que des dels més petits… Seguir llegint »

 • Excursio_APIMA_JoanMas_p

  Excursió fauna urbana.

  Des de l’APIMA hem organitzat l’excursió fauna urbana: un llegendari ben animal. De la mà de l’equip de fita a fita coneixerem la fauna urbana que podem trobar pels carrers, places i façanes de Palma. La sortida serà dia 15 de març, a les 8:45 sortirà el bus del pavelló municipal i a les 17:00… Seguir llegint »