Loteria Nadal. Si ens toca…

Loteria de Nadal

Com ja vàrem fer l’any passat enguany hem tornat a fer participacions pel sorteig de Nadal. Ai si toca!!! Podeu comprar les vostres paperetes a l’oficina de l’AMIPA els divendres de les 8:35 a les 9:00 o en qualsevol moment als membres de la junta. Si ens toca…!!!!

Resum activitats de nadal

IMG_4644

Durant les festes de nadal vàrem organitzar tot un conjunt d’esdeveniments, vos feim un petit resum d’ells. Xocolatada Com cada any vàrem convidar als infants a una xocolatada i coques de nadal. Per això vàrem comprar llet, xocolata, tassons, servilletes, culleres i coques. A més també vàrem comprar una bossa de llepolies que els patges… Seguir llegint »

Berenar solidari ASPANOB

entradaaspanob

Com ja vos han informat des de l’escola mitjançant una circular i a la web de l’escola, com cada any el dia 30 de gener es celebra el dia de la pau i la no violència. Des de fa uns cursos s’organitzen diferents activitats per tal de recaptar doblers o objectes dirigits a diferents organitzacions… Seguir llegint »

Loteria de nadal

Loteria de nadal

Enguany, a l’APIMA farem loteria de nadal. L’objectiu d’aquesta acció és per una banda aconseguir més finançament i per altra banda fomentar la participació de tots en l’escola. S’han fet 1.500 participacions de 1,60€ i es venen a un preu de 2,00€, per tant si finalment es venen totes es traurà un benefici de 600€… Seguir llegint »

Convocatòria assemblea

Agenda

Es convoca als socis de l’AMIPA a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dilluns 6 d’Octubre de 2014, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona convocatòria. L’ordre del dia serà el següent: 1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior. 2.- Temes econòmics. 3.- Precs i preguntes…. Seguir llegint »

Agenda curs 2014/2015

Agenda

Des de l’APIMA ens cuidam d’editar i distribuir l’agenda que els nins de primària fan servir diàriament. Aquesta eina és una peça fonamental en la relació entre els mestres i els pares, a més d’ajudar als infants a agafar l’hàbit d’organitzar les feines. Per tal de triar el dibuix de la portada es va demanar… Seguir llegint »

Inversions a l’escola

Una part important del pressupost de l’APIMA el destinam a fer inversions o a organitzar activitats a l’escola. Durant el curs 2013/2014 les inversions o accions que s’han realitzat a l’escola són les següents: Material aules. 3.300,00€. Es donen 150€ per a cada aula. Hi ha 18 aules a més d’anglès, música, educació física i… Seguir llegint »