Eines digitals per a mares i pares

Conferències 2016 2017

El proper dimecres dia 16 de novembre a les 19:00 al Club Pollença hi ha la primera conferència del cilce de conferències per a pares i mares que hem organitzat des de les APIMAS del municipi amb col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i el col·legi oficial de pedagogia i psicopedagogia de les Illes Balears. La… Seguir llegint »

Fogueró Sant Antoni 2016

Fogueró Sant Antoni

Degut a les condicions meteorològiques es posposa el fogueró a divendres dia 22 de gener a partir de les 19:30   Una vegada acabades les festes de Nadal continuam amb les de Sant Antoni. Per això, hem organitzat el tradicional fogueró, serà el divendres dia 15 de gener a partir de les 19:30 al pati… Seguir llegint »

Recollida material escolar

recollida_material_escolar_th

Aquest nadal, els serveis socials de Pollença vol recollor material escolar en bon estat (motxiles, carpetes, bolígrafs, pinturetes,…) per repartir entre els que més ho necessiten ja que s’han detectat mancances importants. L’AMIPA de Joan Mas vol col·laborar promoguent una campanya solidària per recollir material escolar en bon estat per a aquestes famílies que es… Seguir llegint »

Loteria Nadal. Si ens toca…

Loteria de Nadal

Com ja vàrem fer l’any passat enguany hem tornat a fer participacions pel sorteig de Nadal. Ai si toca!!! Podeu comprar les vostres paperetes a l’oficina de l’AMIPA els divendres de les 8:35 a les 9:00 o en qualsevol moment als membres de la junta. Si ens toca…!!!!

D’animalons i llegendes ciutadanes!!

Foto del grup a les lleones del Born.

Tal i com es va anunciar, ahir diumenge dia 15 de març es va organitzar una excursió per descobrir la fauna urbana de Ciutat i de passada algunes de les llegendes que conformen la seva història. Cal agrair a Joan Carles Palos la seva dedicació i coneixements, que va fer que des dels més petits… Seguir llegint »

Excursió fauna urbana.

Excursio_APIMA_JoanMas_p

Des de l’APIMA hem organitzat l’excursió fauna urbana: un llegendari ben animal. De la mà de l’equip de fita a fita coneixerem la fauna urbana que podem trobar pels carrers, places i façanes de Palma. La sortida serà dia 15 de març, a les 8:45 sortirà el bus del pavelló municipal i a les 17:00… Seguir llegint »

Carnestoltes

carnestoltes

Per tal de celebrar carnestoltes el passat divendres dia 12 de febrer l’APIMA va col·laborar en la festa de l’escola. En concret vàrem aportar un grup d’animació pels alumnes d’infantil i primer de primària i un DJ pels infants de segon a sisè de primària.

Resum activitats de nadal

IMG_4644

Durant les festes de nadal vàrem organitzar tot un conjunt d’esdeveniments, vos feim un petit resum d’ells. Xocolatada Com cada any vàrem convidar als infants a una xocolatada i coques de nadal. Per això vàrem comprar llet, xocolata, tassons, servilletes, culleres i coques. A més també vàrem comprar una bossa de llepolies que els patges… Seguir llegint »

Berenar solidari ASPANOB

entradaaspanob

Com ja vos han informat des de l’escola mitjançant una circular i a la web de l’escola, com cada any el dia 30 de gener es celebra el dia de la pau i la no violència. Des de fa uns cursos s’organitzen diferents activitats per tal de recaptar doblers o objectes dirigits a diferents organitzacions… Seguir llegint »

Fogueró de Sant Antoni

Fogueró Sant Antoni

Enguany des de l’APIMA de l’escola tornarem a convidar els infants, tant d’infantil com de primària, a berenar al fogueró de Sant Antoni que s’ha organitzat per part de l’escola. Per berenar hi haurà pa, llengonissa i botifarrons. Aquesta activitat queda emmarcada a dins una de les finalitats de l’associació que consisteix en promoure la… Seguir llegint »