Benvinguts a un nou curs

Bon dia famílies,

Un nou curs comença amb moltes ganes per part de tota la comunitat educativa, però amb la incertesa del que passarà en qüestions sanitàries. Tenim l’esperança que sigui un curs molt millor que l’anterior i amb una tornada a la normalitat que tant els nostres infants com les famílies i els mestres desitgen.
A dia d’avui estam intentant gestionar les activitats extraescolars i l’escoleta matinera i
tan aviat com en tenguem l’organització vos informarem de l’oferta, horaris i de les
passes a seguir per apuntar-s’hi.
El que sí estam gestionant és la venda dels llibres d’infantil i d’aquells alumnes de
primària que no s’han adherit al programa de reutilització de llibres. La data de la venta de llibres és el dimarts 7 de setembre de 15:30 a 19:00. Recordau que els pares que vulguin factura heu de dur el dni.
Aquest mateix dia els membres de l’APIMA serem a l’escola on podreu pagar en efectiu la quota pel curs 2021-22. Ser soci de l’APIMA implica, entre d’altres, que els alumnes de primària tenguin l’agenda del centre sense despesa afegida i els alumnes d’infantil una carmanyola per poder dur el berenar a escola. Tal com férem l’any passat i com que va anar molt bé, les agendes i carmanyoles les entregarem al centre, i seran les mestres qui les lliuraran el primer dia d’escola a tots aquells alumnes que siguin socis. La quota per ser membres de l’APIMA és de 25€ per família i amb aquesta aportació seguirem donant suport i ajudant a l’escola en les seves necessitats.
També, igual que fèrem l’any passat, us oferim el número de compte de l’APIMA per tal que pugueu fer la transferència i no haureu de venir a l’escola just per fer-vos socis.
Durant tot el mes de setembre podreu fer l’ingrés i donar suport a l’APIMA.
Les dades bancàries són les següents:
Destinatari: APIMA CEIP JOAN MAS
Compte corrent: ES97 2056 0000 6710 0005 3726
Import: 25€
Concepte: Nom de l’alumne + Curs. Si són dos germans o més heu de posar els llinatges dels germans i els cursos en els que estan matriculats (per exemple: Garau Mas 1r i 5è).

Us desitjam un bon inici de curs 2021-22
Atentament,
Junta de l’APIMA