Inici

Benvinguts a la web de l’associació de pares i mares d’alumnes de l’escola pública Joan Mas de Pollença. L’objectiu d’aquesta web és tenir un canal de comunicació entre tots els membres de l’associació, per tal de difondre el que es fa i fomentar la partipació de tots en el funcionament de l’escola amb la finalitat de millorar l’educació dels nostres fills i filles.

 • Informació extraescolars i matinera

  Pollença, 27 d’abril de 2020 Benvolgudes famílies, A causa de les circumstàncies en les quals ens trobam, i la suspensió de classes i activitats extraescolars fins a nova ordre, des de la Junta de l’APIMA informam que us seran retornats els doblers corresponents a les quotes de les extraescolars i escoleta matinera des de mitjans… Seguir llegint »

 • Dia Mundial de l’autisme

  El Dia Mundial de la Sensibilització sobre l’Autisme és un dia reconegut internacionalment el 2 d’abril de cada any, animant els Estats membres de les Nacions Unides a prendre mesures per sensibilitzar sobre les persones amb trastorn de l’espectre autista a tot el món.

 • Conferències a Pollença CURS 19-20

 • Xerrada. El pròxim 29 de gener de 2020. INSCRIPCIÓ ONLINE

  Enllaç d’inscripció: https://seras.uib.cat/activitats/xerrades_pares_mares/Per-que-el-meu-fill-o-filla-no-es-comporta-be-i.cid560102#cid560102

 • Fogueró Sant Antoni

  Fogueró Sant Antoni 2020

  Benvolgudes famílies, Sabem que tothom està pensant en el Nadal , però des de l’apima ja estam organitzant el tradicional fogueró de Sant Antoni que serà el pròxim 10 de gener. Ja que les dates són molt properes a la tornada de les vacances, aquesta setmana començarem a vendre tiquets. Podreu trobar els membres de… Seguir llegint »

 • Conferències 2016 2017

  Eines digitals per a mares i pares

  El proper dimecres dia 16 de novembre a les 19:00 al Club Pollença hi ha la primera conferència del cilce de conferències per a pares i mares que hem organitzat des de les APIMAS del municipi amb col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i el col·legi oficial de pedagogia i psicopedagogia de les Illes Balears. La… Seguir llegint »