Inici

Benvinguts a la web de l’associació de pares i mares d’alumnes de l’escola pública Joan Mas de Pollença. L’objectiu d’aquesta web és tenir un canal de comunicació entre tots els membres de l’associació, per tal de difondre el que es fa i fomentar la partipació de tots en el funcionament de l’escola amb la finalitat de millorar l’educació dels nostres fills i filles.

 • Benvinguts a un nou curs

  Bon dia famílies, Un nou curs comença amb moltes ganes per part de tota la comunitat educativa, però amb la incertesa del que passarà en qüestions sanitàries. Tenim l’esperança que sigui un curs molt millor que l’anterior i amb una tornada a la normalitat que tant els nostres infants com les famílies i els mestres… Seguir llegint »

 • Ajuts Menjador Curs 21/22

 • Informació extraescolars i matinera

  Pollença, 27 d’abril de 2020 Benvolgudes famílies, A causa de les circumstàncies en les quals ens trobam, i la suspensió de classes i activitats extraescolars fins a nova ordre, des de la Junta de l’APIMA informam que us seran retornats els doblers corresponents a les quotes de les extraescolars i escoleta matinera des de mitjans… Seguir llegint »

 • Conferències a Pollença CURS 19-20

 • Xerrada. El pròxim 29 de gener de 2020. INSCRIPCIÓ ONLINE

  Enllaç d’inscripció: https://seras.uib.cat/activitats/xerrades_pares_mares/Per-que-el-meu-fill-o-filla-no-es-comporta-be-i.cid560102#cid560102

 • Fogueró Sant Antoni

  Fogueró Sant Antoni 2020

  Benvolgudes famílies, Sabem que tothom està pensant en el Nadal , però des de l’apima ja estam organitzant el tradicional fogueró de Sant Antoni que serà el pròxim 10 de gener. Ja que les dates són molt properes a la tornada de les vacances, aquesta setmana començarem a vendre tiquets. Podreu trobar els membres de… Seguir llegint »