Inici curs 2019/2020

Benvolguts pares, pareix que era ahir quan fèiem la festa de fi de curs i ja hem de preparar un nou curs. Des de l’APIMA enguany seguirem oferint el servei de l’escola matinera. Pensam que aquest servei és molt útil als pares i especialment a alguns padrins. En quant a les activitats extraescolars més o… Seguir llegint »

Teatre familiar

Les famílies que participen a l’activitat de teatre familiar han fet aquest espectacular vídeo. Enhorabona a totes les famílies i a Carles Pujols, que han fet possible aquest projecte. Espram que continuï molts d’anys.

Setmana mediàtica

Aquesta setmana tant l’escola com l’APIMA ha estat present als mitjans de comunicació per tal de donar conèixer alguns dels projectes que realitza. El passat dimarts dia 1 de desembre el president de l’associació va fer una entrevista a la Ràdio de Pollença on va parlar de l’escola matinera. Vos recordam que l’escola matinera és un servei que… Seguir llegint »

Inici curs 2019/2020

Benvolguts pares, com cada any l’estiu passa aviat, i ja tornam a arrencar un nou curs. Enguany continuam amb el servei d escola matinera. Pensam que aquest servei pot ser molt útil als pares i mares. En quant a les activitats extraescolars més o manco hem conservat el mateix que vàrem fer l’any passat ja que… Seguir llegint »

Demostració percussió infantil

Des de l’APIMA, volem convidar als pares dels alumnes d’aquesta activitat a assistir, dimecres 17 de desembre a les 16:30h a l’aula de música, a una petita demostració que els alumnes faran amb motiu de les festes de nadal.

Cuina

Crespells

A l’activitat extraescolar de cuina els infants s’ho passen d’allò més bé. Entre altres coses hem fet: Pizzes. Pastís de poma i pinya amb almívar. Magdalenes. Galletes de colors. Crespells. Ous farcits. Galletes de nadal. Gelat de gel. I el millor de tot és quan ens ho menjam!! Si tens fotos ens les pots fer… Seguir llegint »

Resum activitats extraescolars

Agenda

Una vegada iniciat el curs, feim un petit resum de com ha anat les inscripcions a les activitats extraescolars. En quant a infantil el nombre d’inscrits han estat: Cuina: 17 Ball modern: 21 Percussió: 15 Anglès: 13 Aprenem jugant + educació física de base: 12 Les xifres de primària són: Anglès: 10 Ball modern: 15… Seguir llegint »

Inscripcions extraescolars

Agenda

Les inscripcions a les activitats extraescolars serà del 16 al 19 de setembre entre les 8:30 i les 9:00 i entre les 13:30 i les 14:00 a l’oficina de l’APIMA. Vos recordam que com a novetat enguany es podrà fer el pagament amb targeta Podeu trobar tota la informació de les activitats extraescolars a la… Seguir llegint »

Activitats extraescolars 2014/2015

Des de l’APIMA Joan Mas vos informam sobre el projecte d’activitats extraescolars que s’ha planificat pel curs 2014-2015, tenint en compte les respostes de l’enquesta que vàreu omplir, per facilitar-vos la planificació del curs vinent. Els preus de les activitats seran: 130€ per NO SOCIS. 110€ per SOCIS. 100€ a partir de 2 activitats pels… Seguir llegint »