Inici curs 2019/2020

Benvolguts pares, pareix que era ahir quan fèiem la festa de fi de curs i ja hem de preparar un nou curs. Des de l’APIMA enguany seguirem oferint el servei de l’escola matinera. Pensam que aquest servei és molt útil als pares i especialment a alguns padrins. En quant a les activitats extraescolars més o… Seguir llegint »

Setmana mediàtica

Aquesta setmana tant l’escola com l’APIMA ha estat present als mitjans de comunicació per tal de donar conèixer alguns dels projectes que realitza. El passat dimarts dia 1 de desembre el president de l’associació va fer una entrevista a la Ràdio de Pollença on va parlar de l’escola matinera. Vos recordam que l’escola matinera és un servei que… Seguir llegint »

Escola matinera

Amb el servei de l’escola matinera volem fer compatible l’horari laboral dels pares d’alumnes del centre amb els dels infants i així evitar que tant el pares/mares hagin de cercar un segon acompanyant per els seus fills, podent ésser ells mateixos qui els acompanyin a l’escola. Els usuaris de l’escola matinera poden deixar els infants… Seguir llegint »

Inici curs 2019/2020

Benvolguts pares, com cada any l’estiu passa aviat, i ja tornam a arrencar un nou curs. Enguany continuam amb el servei d escola matinera. Pensam que aquest servei pot ser molt útil als pares i mares. En quant a les activitats extraescolars més o manco hem conservat el mateix que vàrem fer l’any passat ja que… Seguir llegint »

Inscripcions extraescolars

Agenda

Les inscripcions a les activitats extraescolars serà del 16 al 19 de setembre entre les 8:30 i les 9:00 i entre les 13:30 i les 14:00 a l’oficina de l’APIMA. Vos recordam que com a novetat enguany es podrà fer el pagament amb targeta Podeu trobar tota la informació de les activitats extraescolars a la… Seguir llegint »

Agenda curs 2014/2015

Agenda

Des de l’APIMA ens cuidam d’editar i distribuir l’agenda que els nins de primària fan servir diàriament. Aquesta eina és una peça fonamental en la relació entre els mestres i els pares, a més d’ajudar als infants a agafar l’hàbit d’organitzar les feines. Per tal de triar el dibuix de la portada es va demanar… Seguir llegint »

Venta de llibres

Benvolgudes famílies, Els membres de la junta de l’APIMA ens dirigim a vosaltres per informar-vos que la venda dels llibres per al curs 2014-2015 serà dia 2 i 4 de setembre, tal com s’especifica al llistat dels llibres que dóna l’escola. Aquesta carta l’únic que pretén és donar a conèixer la importància que té el… Seguir llegint »

Activitats extraescolars 2014/2015

Des de l’APIMA Joan Mas vos informam sobre el projecte d’activitats extraescolars que s’ha planificat pel curs 2014-2015, tenint en compte les respostes de l’enquesta que vàreu omplir, per facilitar-vos la planificació del curs vinent. Els preus de les activitats seran: 130€ per NO SOCIS. 110€ per SOCIS. 100€ a partir de 2 activitats pels… Seguir llegint »

Comparteix el teu coixí

Des de l’APIMA s’ha organitzat un taller de coixins on els nins de l’escola poguessin practicar la tècnica de pintura sobre tela, i a més a més endur-se’n un coixí. Pel moment ja l’han realitzat els alumnes d’infantil, que s’ho han passat d’allò més bé, i queda pendent de fer-ho els alumnes de primària d’acord… Seguir llegint »