Serveis

Des de l’APIMA de Joan Mas es donen tot un conjunt de serveis als associats, a contiuació es poden veure alguns d’ells.

Escola matinera

El curs 2019/2020 seguirem amb el servei d’escola matinera que funcionarà de dilluns a divendres de 7:30 a 8:30 tots els dies lectius.

Llibres i agendes

Organitzam la venda de llibres a l’escola. Mitjançant aquesta activitat posam a disposició de les famílies una manera còmoda i segura d’adquirir els llibres. Als socis de l’APIMA se’ls hi practica un descompte important i a més a més la distribuïdora aporta un percentatge del benefici a l’APIMA que finalment empram per poder realitzar activitats i esdeveniments pels alumnes de l’escola.

L’APIMA també distribueix l’agenda als nins de primària. Pels socis de l’APIMA l’agenda és gratuïta, la resta l ‘ha de comprar.

Tallers

L’APIMA organitza tallers pels alumnes de l’escola.

Conferències

En coordinació amb la resta d’APIMAs de les escoles de Pollença s’organitzen conferències relacionades amb l’educació dels infants.

Inversions i col·laboracions

L’APIMA en funció de la disponibilitat pressupostària que té realitza inversions que l’escola sol·licita. També col·laboram en determinades activitats que s’organitzen.

Activitats Extraescolar

L’APIMA organitza les activitats extraescolars dels capvespres.

 • Inici curs 2019/2020

  Benvolguts pares, pareix que era ahir quan fèiem la festa de fi de curs i ja hem de preparar un nou curs. Des de l’APIMA enguany seguirem oferint el servei de l’escola matinera. Pensam que aquest servei és molt útil als pares i especialment a alguns padrins. En quant a les activitats extraescolars més o… Seguir llegint »

 • Setmana mediàtica

  Aquesta setmana tant l’escola com l’APIMA ha estat present als mitjans de comunicació per tal de donar conèixer alguns dels projectes que realitza. El passat dimarts dia 1 de desembre el president de l’associació va fer una entrevista a la Ràdio de Pollença on va parlar de l’escola matinera. Vos recordam que l’escola matinera és un servei que… Seguir llegint »

 • Escola matinera

  Amb el servei de l’escola matinera volem fer compatible l’horari laboral dels pares d’alumnes del centre amb els dels infants i així evitar que tant el pares/mares hagin de cercar un segon acompanyant per els seus fills, podent ésser ells mateixos qui els acompanyin a l’escola. Els usuaris de l’escola matinera poden deixar els infants… Seguir llegint »

 • Inici curs 2019/2020

  Benvolguts pares, com cada any l’estiu passa aviat, i ja tornam a arrencar un nou curs. Enguany continuam amb el servei d escola matinera. Pensam que aquest servei pot ser molt útil als pares i mares. En quant a les activitats extraescolars més o manco hem conservat el mateix que vàrem fer l’any passat ja que… Seguir llegint »

 • Agenda

  Inscripcions extraescolars

  Les inscripcions a les activitats extraescolars serà del 16 al 19 de setembre entre les 8:30 i les 9:00 i entre les 13:30 i les 14:00 a l’oficina de l’APIMA. Vos recordam que com a novetat enguany es podrà fer el pagament amb targeta Podeu trobar tota la informació de les activitats extraescolars a la… Seguir llegint »

 • Agenda

  Agenda curs 2014/2015

  Des de l’APIMA ens cuidam d’editar i distribuir l’agenda que els nins de primària fan servir diàriament. Aquesta eina és una peça fonamental en la relació entre els mestres i els pares, a més d’ajudar als infants a agafar l’hàbit d’organitzar les feines. Per tal de triar el dibuix de la portada es va demanar… Seguir llegint »