Llegim en família

Llegim en família

Llegim en família és un programa d’acompanyament a les famílies en la lectura. Aquest programa, al qual des de l’APIMA de Joan Mas ens hem adherit, ha estat una iniciativa de FAPA Mallorca per tal d’adquirir o millorar l’hàbit lector de la família. Podeu veure tota la informació a la plana web del programa llegim en família.

Receptes per llegir en família

Receptes per llegir en família

A continuació podràs veure la informació que anam publicant referent al programa.

 • Aquest Nadal llegim en família

  Des del programa llegim en família es fan les següents recomenacions per aquestes festes de Nadal. Descarregar pdf amb les recomenacions.

 • 9 punts de llibre

  El passat dimecres les biblioteques de Pollença començaren a repartir els punts de llibre que foren seleccionats dins el projecte “Llegim en família” que es dugué a terme per la Diada de Sant Jordi el passat mes d’abril. Es tracta de nou punts de llibre que es podran adquirir quan es demani un llibre en… Seguir llegint »

 • Llegim en família

  Adhesió al programa llegim en família

  Ens hem adherit al programa Llegim en Família que ha engegat FAPA Mallorca. A través del logotipus del menú dret de la plana web podreu accedir a tota la informació referent al programa. La lectura és imprescindible per a l’èxit escolar, això ho sabem tots: si els nostres fills llegeixen aniran millor a l’escola. Però,… Seguir llegint »