Adhesió al programa llegim en família

Ens hem adherit al programa Llegim en Família que ha engegat FAPA Mallorca. A través del logotipus del menú dret de la plana web podreu accedir a tota la informació referent al programa.

La lectura és imprescindible per a l’èxit escolar, això ho sabem tots: si els nostres fills llegeixen aniran millor a l’escola. Però, sabem que podem ajudar-los fàcilment si Llegim en Família? Si a casa hi ha un ambient lector, si ens veuen llegir, si som una família lectora ajudarem a que els nostres fills siguin lectors.

Llegim en família

Amb aquestes preguntes i altres iniciatives volem animar-vos aquest curs a llegir, a ajudar els vostres fills. Vos anirem enviant material i organitzant activitats que esperem que trobeu interessants.

Per començar vos adjuntam:

Ens agradaria saber què vos pareix la iniciativa, si heu provat alguna de les “receptes”, què heu llegit aquest Nadal… Enviau-nos les vostres opinions, fotos, suggeriments… al nostre correu electrònic.

llegimenfamilia_lectures_0-3_1 llegimenfamilia_lectures_3-6_1 llegimenfamilia_lectures_6-9 llegimenfamilia_lectures_9-12