Contacte

Si tens qualsevol suggerència, queixa, vols proposar millores, activitats o el que consideris oportú pots contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a l’adreça apimajoanmas@gmail.com o emplenant el següent formulari

Nom (necessari)

Adreça electrònica (necessària)

Missatge

Si vols està informat del que feim ho pots fer a través d’aquesta web i ens pots seguir a través del facebook. 

Un altra canal que feim servir per a comunicar-nos amb els socis són les circulars informatives que vos feim arribar mitjançant el whatsapp de la classe. Demanau qui és l’enllaç de la vostra aula. A continuació podeu veure les darreres circulars enviades.

 • Assemblea general

  Dilluns dia 21 d’octubre tendrà lloc l’assamblea general 2019/20 a les 20h a l´escola Dins l’ordre del dia hi ha previst elegir la nova Junta Directiva Estatuts.: Aqui els teniu per si els voleu consultar.

 • Convocatòria assemblea ordinària i extraordinària

  Assemblea general ordinària Per la present queda convocat a l’assemblea general ordinària de l’AMIPA Joan Mas el proper dijous 22 d’Octubre de 2015 a les 20:00h en primera convocatòria i a les 20:30 en segona convocatòria. Lloc: Escola Joan Mas. Ordre del dia: Examinar i aprovar la memòria de gestió. Aprovar l’estat de comptes 2014-2015…. Seguir llegint »

 • Berenar solidari ASPANOB

  Com ja vos han informat des de l’escola mitjançant una circular i a la web de l’escola, com cada any el dia 30 de gener es celebra el dia de la pau i la no violència. Des de fa uns cursos s’organitzen diferents activitats per tal de recaptar doblers o objectes dirigits a diferents organitzacions… Seguir llegint »

 • Demostració percussió infantil

  Des de l’APIMA, volem convidar als pares dels alumnes d’aquesta activitat a assistir, dimecres 17 de desembre a les 16:30h a l’aula de música, a una petita demostració que els alumnes faran amb motiu de les festes de nadal.

 • Agenda

  Convocatòria assemblea

  Es convoca als socis de l’AMIPA a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dilluns 6 d’Octubre de 2014, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona convocatòria. L’ordre del dia serà el següent: 1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior. 2.- Temes econòmics. 3.- Precs i preguntes…. Seguir llegint »

 • Venta de llibres

  Benvolgudes famílies, Els membres de la junta de l’APIMA ens dirigim a vosaltres per informar-vos que la venda dels llibres per al curs 2014-2015 serà dia 2 i 4 de setembre, tal com s’especifica al llistat dels llibres que dóna l’escola. Aquesta carta l’únic que pretén és donar a conèixer la importància que té el… Seguir llegint »