Contacte

Si tens qualsevol suggerència, queixa, vols proposar millores, activitats o el que consideris oportú pots contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a l’adreça apimajoanmas@gmail.com o emplenant el següent formulari

  Nom (necessari)

  Adreça electrònica (necessària)

  Missatge

  Si vols està informat del que feim ho pots fer a través d’aquesta web i ens pots seguir a través del facebook. 

  Un altra canal que feim servir per a comunicar-nos amb els socis són les circulars informatives que vos feim arribar mitjançant el whatsapp de la classe. Demanau qui és l’enllaç de la vostra aula. A continuació podeu veure les darreres circulars enviades.

  • Benvinguts a un nou curs

   Bon dia famílies, Un nou curs comença amb moltes ganes per part de tota la comunitat educativa, però amb la incertesa del que passarà en qüestions sanitàries. Tenim l’esperança que sigui un curs molt millor que l’anterior i amb una tornada a la normalitat que tant els nostres infants com les famílies i els mestres… Seguir llegint »

  • Assemblea general

   Dilluns dia 21 d’octubre tendrà lloc l’assamblea general 2019/20 a les 20h a l´escola Dins l’ordre del dia hi ha previst elegir la nova Junta Directiva Estatuts.: Aqui els teniu per si els voleu consultar.

  • Convocatòria assemblea ordinària i extraordinària

   Assemblea general ordinària Per la present queda convocat a l’assemblea general ordinària de l’AMIPA Joan Mas el proper dijous 22 d’Octubre de 2015 a les 20:00h en primera convocatòria i a les 20:30 en segona convocatòria. Lloc: Escola Joan Mas. Ordre del dia: Examinar i aprovar la memòria de gestió. Aprovar l’estat de comptes 2014-2015…. Seguir llegint »

  • Berenar solidari ASPANOB

   Com ja vos han informat des de l’escola mitjançant una circular i a la web de l’escola, com cada any el dia 30 de gener es celebra el dia de la pau i la no violència. Des de fa uns cursos s’organitzen diferents activitats per tal de recaptar doblers o objectes dirigits a diferents organitzacions… Seguir llegint »

  • Demostració percussió infantil

   Des de l’APIMA, volem convidar als pares dels alumnes d’aquesta activitat a assistir, dimecres 17 de desembre a les 16:30h a l’aula de música, a una petita demostració que els alumnes faran amb motiu de les festes de nadal.

  • Agenda

   Convocatòria assemblea

   Es convoca als socis de l’AMIPA a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dilluns 6 d’Octubre de 2014, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona convocatòria. L’ordre del dia serà el següent: 1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior. 2.- Temes econòmics. 3.- Precs i preguntes…. Seguir llegint »