Esdeveniments

Organitzam un conjunt d’esdeveniments, alguns són pels infants i d’altres per participar tota la família.

Patges i xocolatada

Abans de les festes de nadal organitzam la venguda dels patges reials a l’escola per tal de que els infants puguin fer arribar les seves cartes als reis d’orient.

També feim una xocolatada i convidam a tots els infants i els mestres a una tassa de xocolata amb coca de nadal.

Fogueró de Sant Antoni

Per les festes de Sant Antoni feim un fogueró on tots els membres de l’APIMA podem anar a torrar un botifarró i troç de llengonissa i gaudir de l’ambient de Sant Antoni.

Disfresses

Per carnestoltes contractam un grup d’animació pels infants més petits d’educació infantil i un DJ pels més grans, els quals animen els nins que van disfressats.

 

 • Conferències a Pollença CURS 19-20

 • Fogueró Sant Antoni

  Fogueró Sant Antoni 2020

  Benvolgudes famílies, Sabem que tothom està pensant en el Nadal , però des de l’apima ja estam organitzant el tradicional fogueró de Sant Antoni que serà el pròxim 10 de gener. Ja que les dates són molt properes a la tornada de les vacances, aquesta setmana començarem a vendre tiquets. Podreu trobar els membres de… Seguir llegint »

 • Conferències 2016 2017

  Eines digitals per a mares i pares

  El proper dimecres dia 16 de novembre a les 19:00 al Club Pollença hi ha la primera conferència del cilce de conferències per a pares i mares que hem organitzat des de les APIMAS del municipi amb col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i el col·legi oficial de pedagogia i psicopedagogia de les Illes Balears. La… Seguir llegint »

 • Recollida material escolar

  Aquest nadal, els serveis socials de Pollença vol recollor material escolar en bon estat (motxiles, carpetes, bolígrafs, pinturetes,…) per repartir entre els que més ho necessiten ja que s’han detectat mancances importants. L’AMIPA de Joan Mas vol col·laborar promoguent una campanya solidària per recollir material escolar en bon estat per a aquestes famílies que es… Seguir llegint »

 • Loteria Nadal. Si ens toca…

  Com ja vàrem fer l’any passat enguany hem tornat a fer participacions pel sorteig de Nadal. Ai si toca!!! Podeu comprar les vostres paperetes a l’oficina de l’AMIPA els divendres de les 8:35 a les 9:00 o en qualsevol moment als membres de la junta. Si ens toca…!!!!

 • D’animalons i llegendes ciutadanes!!

  Tal i com es va anunciar, ahir diumenge dia 15 de març es va organitzar una excursió per descobrir la fauna urbana de Ciutat i de passada algunes de les llegendes que conformen la seva història. Cal agrair a Joan Carles Palos la seva dedicació i coneixements, que va fer que des dels més petits… Seguir llegint »