Loteria Nadal. Si ens toca…

Com ja vàrem fer l’any passat enguany hem tornat a fer participacions pel sorteig de Nadal. Ai si toca!!! Podeu comprar les vostres paperetes a l’oficina de l’AMIPA els divendres de les 8:35 a les 9:00 o en qualsevol moment als membres de la junta. Si ens toca…!!!!

Resum activitats de nadal

Durant les festes de nadal vàrem organitzar tot un conjunt d’esdeveniments, vos feim un petit resum d’ells. Xocolatada Com cada any vàrem convidar als infants a una xocolatada i coques de nadal. Per això vàrem comprar llet, xocolata, tassons, servilletes, culleres i coques. A més també vàrem comprar una bossa de llepolies que els patges… Seguir llegint »

Berenar solidari ASPANOB

Com ja vos han informat des de l’escola mitjançant una circular i a la web de l’escola, com cada any el dia 30 de gener es celebra el dia de la pau i la no violència. Des de fa uns cursos s’organitzen diferents activitats per tal de recaptar doblers o objectes dirigits a diferents organitzacions… Seguir llegint »

Loteria de nadal

Loteria de nadal

Enguany, a l’APIMA farem loteria de nadal. L’objectiu d’aquesta acció és per una banda aconseguir més finançament i per altra banda fomentar la participació de tots en l’escola. S’han fet 1.500 participacions de 1,60€ i es venen a un preu de 2,00€, per tant si finalment es venen totes es traurà un benefici de 600€… Seguir llegint »

Convocatòria assemblea

Agenda

Es convoca als socis de l’AMIPA a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dilluns 6 d’Octubre de 2014, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona convocatòria. L’ordre del dia serà el següent: 1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior. 2.- Temes econòmics. 3.- Precs i preguntes…. Seguir llegint »

Agenda curs 2014/2015

Agenda

Des de l’APIMA ens cuidam d’editar i distribuir l’agenda que els nins de primària fan servir diàriament. Aquesta eina és una peça fonamental en la relació entre els mestres i els pares, a més d’ajudar als infants a agafar l’hàbit d’organitzar les feines. Per tal de triar el dibuix de la portada es va demanar… Seguir llegint »

Inversions a l’escola

Una part important del pressupost de l’APIMA el destinam a fer inversions o a organitzar activitats a l’escola. Durant el curs 2013/2014 les inversions o accions que s’han realitzat a l’escola són les següents: Material aules. 3.300,00€. Es donen 150€ per a cada aula. Hi ha 18 aules a més d’anglès, música, educació física i… Seguir llegint »