Activitats extraescolars

Curs 2019/2020

Aquí teniu la planificació definitiva d’activitats que començaran dimarts 1 d ´octubre. De 15,30h a 17h

 Activitats Extraescolars 2019/2020 Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
Infantil Cuina Ioga
Primària Balls moderns Anglés Cuina Cuina
Ioga

Dies d’ inscripció: de dilluns 16 a dimecres 18 de setembre. A les 8,30h i a les 13,30h

Els preus de les activitats són:

 • 140€ per NO SOCIS.
 • 120€ per SOCIS.
 • 110€ a partir de 2 activitats per alumne (per SOCIS)

Nota: L’activitat de CUINA té un cost afegit de 30€ per cobrir les despeses de material i evitar la incomoditat d’haver de dur ingredients, etc… a l´escola.

Per qüestions de planificació:

 • No es podran fer canvis una vegada apuntats.
 • El preu de l´activitat serà el mateix encara que aquesta hagi començat.
 • No es tornaran els doblers una vegada hagin començat les activitats.

Les activitats es podran desdoblar sempre i quan la demanda i disponibilitat de lloc per fer-ho sigui possible. Les activitats es realitzaran si el número d’infants inscrits és suficient per pagar les despeses generades.

Ludoteràpia

S’introdueix la ludoteràpia com a disciplina enriquidora per ajudar als infants a millorar la seva creativitat, motivació, relacions amb els altres i amb un mateix, ajudar-los a millorar la seva autoestima, desenvolupant destreses per a perdre la por i la vergonya, treballant valors positius que els ajudaran al seu dia a dia. Quasi cada setmana es farà una activitat diferent enfocada com a taller: jocs d’equip treballant valors, jocs per desenvolupar l’autoestima, manualitats per desenvolupar la creativitat, taller de risoteràpia, taller de circ (globoflexia, malabars, imitam animals),…

Expressió plàstica

Els objectius d’aquesta activitat són:

 • Estimular la motricitat fina.
 • Desenvolupar la creativitat i les actituds com la percepció i la coordinació a través de les manualitats i la plàstica.
 • Experimentar, manipular, crear, explorar, inventar, imaginar, comunicar, expressar, augmentar la concentració i atenció.

Veure informació completa

Ball Modern

El taller o activitat de ball modern, cerca la pràctica motriu gràcies a la música i ball com opció de lleure i per potenciar la socialització. Es cercarà fomentar la creativitat, les tècniques d’expressió corporal i treballar la desinhibició a l’hora d’expressar-se dins un grup. En línies generals el taller experimenta diferents passos amb els quals s’aprenen coreografies alhora que es proposa crear-ne de pròpies.

Contacontes

És una activitat pels més petits, on es contaran i escenificaran els diferents contes i històries de sempre amb un caire modern i innovador. Aquestes sessions es desenvoluparan d’una manera relaxada i sempre respectant les ganes i motivacions dels nins i nines.

 • Inici curs 2019/2020

  Benvolguts pares, pareix que era ahir quan fèiem la festa de fi de curs i ja hem de preparar un nou curs. Des de l’APIMA enguany seguirem oferint el servei de l’escola matinera. Pensam que aquest servei és molt útil als pares i especialment a alguns padrins. En quant a les activitats extraescolars més o… Seguir llegint »

 • Teatre familiar

  Les famílies que participen a l’activitat de teatre familiar han fet aquest espectacular vídeo. Enhorabona a totes les famílies i a Carles Pujols, que han fet possible aquest projecte. Espram que continuï molts d’anys.

 • Setmana mediàtica

  Aquesta setmana tant l’escola com l’APIMA ha estat present als mitjans de comunicació per tal de donar conèixer alguns dels projectes que realitza. El passat dimarts dia 1 de desembre el president de l’associació va fer una entrevista a la Ràdio de Pollença on va parlar de l’escola matinera. Vos recordam que l’escola matinera és un servei que… Seguir llegint »

 • Inici curs 2019/2020

  Benvolguts pares, com cada any l’estiu passa aviat, i ja tornam a arrencar un nou curs. Enguany continuam amb el servei d escola matinera. Pensam que aquest servei pot ser molt útil als pares i mares. En quant a les activitats extraescolars més o manco hem conservat el mateix que vàrem fer l’any passat ja que… Seguir llegint »

 • Demostració percussió infantil

  Des de l’APIMA, volem convidar als pares dels alumnes d’aquesta activitat a assistir, dimecres 17 de desembre a les 16:30h a l’aula de música, a una petita demostració que els alumnes faran amb motiu de les festes de nadal.

 • Crespells

  Cuina

  A l’activitat extraescolar de cuina els infants s’ho passen d’allò més bé. Entre altres coses hem fet: Pizzes. Pastís de poma i pinya amb almívar. Magdalenes. Galletes de colors. Crespells. Ous farcits. Galletes de nadal. Gelat de gel. I el millor de tot és quan ens ho menjam!! Si tens fotos ens les pots fer… Seguir llegint »