Benvinguts a un nou curs

Bon dia famílies, Un nou curs comença amb moltes ganes per part de tota la comunitat educativa, però amb la incertesa del que passarà en qüestions sanitàries. Tenim l’esperança que sigui un curs molt millor que l’anterior i amb una tornada a la normalitat que tant els nostres infants com les famílies i els mestres… Seguir llegint »

Informació extraescolars i matinera

Pollença, 27 d’abril de 2020 Benvolgudes famílies, A causa de les circumstàncies en les quals ens trobam, i la suspensió de classes i activitats extraescolars fins a nova ordre, des de la Junta de l’APIMA informam que us seran retornats els doblers corresponents a les quotes de les extraescolars i escoleta matinera des de mitjans… Seguir llegint »

Fogueró Sant Antoni 2020

Fogueró Sant Antoni

Benvolgudes famílies, Sabem que tothom està pensant en el Nadal , però des de l’apima ja estam organitzant el tradicional fogueró de Sant Antoni que serà el pròxim 10 de gener. Ja que les dates són molt properes a la tornada de les vacances, aquesta setmana començarem a vendre tiquets. Podreu trobar els membres de… Seguir llegint »

Eines digitals per a mares i pares

Conferències 2016 2017

El proper dimecres dia 16 de novembre a les 19:00 al Club Pollença hi ha la primera conferència del cilce de conferències per a pares i mares que hem organitzat des de les APIMAS del municipi amb col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i el col·legi oficial de pedagogia i psicopedagogia de les Illes Balears. La… Seguir llegint »

Inici curs 2019/2020

Benvolguts pares, pareix que era ahir quan fèiem la festa de fi de curs i ja hem de preparar un nou curs. Des de l’APIMA enguany seguirem oferint el servei de l’escola matinera. Pensam que aquest servei és molt útil als pares i especialment a alguns padrins. En quant a les activitats extraescolars més o… Seguir llegint »

Teatre familiar

Les famílies que participen a l’activitat de teatre familiar han fet aquest espectacular vídeo. Enhorabona a totes les famílies i a Carles Pujols, que han fet possible aquest projecte. Espram que continuï molts d’anys.

Recollida material escolar

Aquest nadal, els serveis socials de Pollença vol recollor material escolar en bon estat (motxiles, carpetes, bolígrafs, pinturetes,…) per repartir entre els que més ho necessiten ja que s’han detectat mancances importants. L’AMIPA de Joan Mas vol col·laborar promoguent una campanya solidària per recollir material escolar en bon estat per a aquestes famílies que es… Seguir llegint »