Fogueró Sant Antoni 2020

Fogueró Sant Antoni

Benvolgudes famílies, Sabem que tothom està pensant en el Nadal , però des de l’apima ja estam organitzant el tradicional fogueró de Sant Antoni que serà el pròxim 10 de gener. Ja que les dates són molt properes a la tornada de les vacances, aquesta setmana començarem a vendre tiquets. Podreu trobar els membres de… Seguir llegint »

Eines digitals per a mares i pares

Conferències 2016 2017

El proper dimecres dia 16 de novembre a les 19:00 al Club Pollença hi ha la primera conferència del cilce de conferències per a pares i mares que hem organitzat des de les APIMAS del municipi amb col·laboració amb l’Ajuntament de Pollença i el col·legi oficial de pedagogia i psicopedagogia de les Illes Balears. La… Seguir llegint »

Recollida material escolar

Aquest nadal, els serveis socials de Pollença vol recollor material escolar en bon estat (motxiles, carpetes, bolígrafs, pinturetes,…) per repartir entre els que més ho necessiten ja que s’han detectat mancances importants. L’AMIPA de Joan Mas vol col·laborar promoguent una campanya solidària per recollir material escolar en bon estat per a aquestes famílies que es… Seguir llegint »

Loteria Nadal. Si ens toca…

Com ja vàrem fer l’any passat enguany hem tornat a fer participacions pel sorteig de Nadal. Ai si toca!!! Podeu comprar les vostres paperetes a l’oficina de l’AMIPA els divendres de les 8:35 a les 9:00 o en qualsevol moment als membres de la junta. Si ens toca…!!!!

D’animalons i llegendes ciutadanes!!

Tal i com es va anunciar, ahir diumenge dia 15 de març es va organitzar una excursió per descobrir la fauna urbana de Ciutat i de passada algunes de les llegendes que conformen la seva història. Cal agrair a Joan Carles Palos la seva dedicació i coneixements, que va fer que des dels més petits… Seguir llegint »

Excursió fauna urbana.

Des de l’APIMA hem organitzat l’excursió fauna urbana: un llegendari ben animal. De la mà de l’equip de fita a fita coneixerem la fauna urbana que podem trobar pels carrers, places i façanes de Palma. La sortida serà dia 15 de març, a les 8:45 sortirà el bus del pavelló municipal i a les 17:00… Seguir llegint »

Carnestoltes

Per tal de celebrar carnestoltes el passat divendres dia 12 de febrer l’APIMA va col·laborar en la festa de l’escola. En concret vàrem aportar un grup d’animació pels alumnes d’infantil i primer de primària i un DJ pels infants de segon a sisè de primària.

Resum activitats de nadal

Durant les festes de nadal vàrem organitzar tot un conjunt d’esdeveniments, vos feim un petit resum d’ells. Xocolatada Com cada any vàrem convidar als infants a una xocolatada i coques de nadal. Per això vàrem comprar llet, xocolata, tassons, servilletes, culleres i coques. A més també vàrem comprar una bossa de llepolies que els patges… Seguir llegint »

Berenar solidari ASPANOB

Com ja vos han informat des de l’escola mitjançant una circular i a la web de l’escola, com cada any el dia 30 de gener es celebra el dia de la pau i la no violència. Des de fa uns cursos s’organitzen diferents activitats per tal de recaptar doblers o objectes dirigits a diferents organitzacions… Seguir llegint »