Setmana mediàtica

Aquesta setmana tant l’escola com l’APIMA ha estat present als mitjans de comunicació per tal de donar conèixer alguns dels projectes que realitza.

El passat dimarts dia 1 de desembre el president de l’associació va fer una entrevista a la Ràdio de Pollença on va parlar de l’escola matinera. Vos recordam que l’escola matinera és un servei que hem posat en marxa aquest curs i que vos pot ser molt útil si al matí necessitau deixar els infants a l’escola una mica més prest. Si és una necessitat puntual podeu comprar un tiquet d’un dia, mentre que si és continuada podeu pagar un mes sencer.

Per altra banda, el dimecres dia 2 de desembre el Diario de Mallorca va publicar un extens article (només disponible per subscriptors) donant a conèixer el projecte de centre de teatre. Es parlava tant de l’activitat que fan els infants en horari escolar com de l’activitat de teatre per famílies que es fa el dimarts capvespre i que tenim encabit a dins el servei d’activitats extraescolars que oferim des de l’APIMA.