Contacte

Si tens qualsevol suggerència, queixa, vols proposar millores, activitats o el que consideris oportú pots contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a l’adreça apimajoanmas@gmail.com o emplenant el següent formulari

Nom (necessari)

Adreça electrònica (necessària)

Missatge

Si vols està informat del que feim ho pots fer a través d’aquesta web, ens pots seguir a través del facebook i te pots donar d’alta a la llista de distribució. Si te dones d’alta rebràs un e-mail cada mes amb els aspectes més destacats que han passat i de manera puntual enviarem qualque comunicació per destacar un esdeveniment particular (convocatòria de l’assemblea, compra de tickets pel fogueró…)

Un altra canal que feim servir per comunicar amb els socis són les circulars informatives que vos feim arribar. A continuació podeu veure les darreres circulars enviades.

 • Assemblea general

  Dilluns dia 21 d’octubre tendrà lloc l’assamblea general 2019/20 a les 20h a l´escola Dins l’ordre del dia hi ha previst elegir la nova Junta Directiva Estatuts.: Aqui els teniu per si els voleu consultar.

 • Convocatòria assemblea ordinària i extraordinària

  Assemblea general ordinària Per la present queda convocat a l’assemblea general ordinària de l’AMIPA Joan Mas el proper dijous 22 d’Octubre de 2015 a les 20:00h en primera convocatòria i a les 20:30 en segona convocatòria. Lloc: Escola Joan Mas. Ordre del dia: Examinar i aprovar la memòria de gestió. Aprovar l’estat de comptes 2014-2015…. Seguir llegint »

 • Berenar solidari ASPANOB

  Com ja vos han informat des de l’escola mitjançant una circular i a la web de l’escola, com cada any el dia 30 de gener es celebra el dia de la pau i la no violència. Des de fa uns cursos s’organitzen diferents activitats per tal de recaptar doblers o objectes dirigits a diferents organitzacions… Seguir llegint »

 • Demostració percussió infantil

  Des de l’APIMA, volem convidar als pares dels alumnes d’aquesta activitat a assistir, dimecres 17 de desembre a les 16:30h a l’aula de música, a una petita demostració que els alumnes faran amb motiu de les festes de nadal.

 • Agenda

  Convocatòria assemblea

  Es convoca als socis de l’AMIPA a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dilluns 6 d’Octubre de 2014, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona convocatòria. L’ordre del dia serà el següent: 1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior. 2.- Temes econòmics. 3.- Precs i preguntes…. Seguir llegint »

 • Venta de llibres

  Benvolgudes famílies, Els membres de la junta de l’APIMA ens dirigim a vosaltres per informar-vos que la venda dels llibres per al curs 2014-2015 serà dia 2 i 4 de setembre, tal com s’especifica al llistat dels llibres que dóna l’escola. Aquesta carta l’únic que pretén és donar a conèixer la importància que té el… Seguir llegint »